Al het drukwerk verzorgen wij in eigen beheer. Daardoor kunnen we rouwbrieven meestal nog dezelfde dag drukken. Voor het ontwerp van een rouwkaart kun je kiezen voor een voorbedrukt motief of voor een persoonlijke rouwkaart of dankbetuiging. In het laatste geval lever je zelf iets aan: een tekening, foto, een persoonlijke tekst of gedicht. Hetzelfde geldt voor het programmaboekje of de liturgie voor de uitvaart. Hierin kunnen gebeden en liederen staan, maar ook foto’s en tekeningen. Ook bidprentjes, advertenties en bedankkaarten worden in overleg door ons verzorgd.

 

Klik op rouwkaart layout.docx om een blanco voorbeeld van een layout te downloaden die je vervolgens zelf  kunt invullen. Vervolgens kun je deze als Word-document opslaan en naar ons toezenden per email.

Layout om adressen digitaal te versturen

Indien het u niet lukt om de adressen te schrijven, of als u dit liever digitaal doet, kunt u ons uw adressenlijst toezenden:
Klik op Adresetiketten.xlsx om een blanco Excel bestand te downloaden voor uw adressenlijst. Let op dat u de gegevens in de juiste kolom plaatst. Het Excel bestand kunt u dan opslaan en naar ons toezenden per email, Vervolgens maken wij er adresetiketten van voor op de enveloppe van de rouwkaart.