Drukwerk in eigen beheer

Onze eigen drukkerij staat garant voor snel en professioneel drukwerk. Wij verzorgen rouwdrukwerk op basis van een voorbedrukt motief, maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijke rouwkaart of dankbetuiging. We maken dan gebruik van een door u aangeleverde afbeelding, tekening, foto, een persoonlijke tekst of gedicht.

Doordat wij drukwerk in eigen beheer verzorgen, kunnen we rouwbrieven meestal nog dezelfde dag drukken. Een dankbetuiging achteraf is een mooie manier om mensen persoonlijk te bedanken voor alle steun en blijken van medeleven voor en tijdens de uitvaart. Natuurlijk kunnen wij ook het programmaboekje of de liturgie voor de uitvaart verzorgen. Hierin kunnen gebeden en liederen staan, maar ook foto’s en tekeningen. Onze uitvaartleiders kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden.

Wij verzorgen voor u:

  • Rouwbrieven
  • Advertenties
  • Bidprentjes
  • Bedankkaarten
  • Liturgie

Advertentie voor een groot bereik

Kiest u voor een advertentie in de krant, rouwbrieven of een combinatie van beide? Deze keuze is persoonlijk en onder andere afhankelijk van de levensstijl van de overledene. Rouwbrieven zijn persoonlijk, maar misschien heeft u niet van alle bekenden de adresgegevens. Of misschien weet u niet precies met wie uw dierbare allemaal contacten onderhield. Als de overledene een druk sociaal leven had, kunt u met een advertentie veel mensen bereiken. In zo’n geval is een advertentie een ideale aanvulling op, of zelfs een vervanging van, rouwbrieven.

Layout voor een rouwkaart

Klik op rouwkaart layout.docx om een blanco voorbeeld layout te downloaden die u vervolgens zelf  kunt invullen. Vervolgens kunt u deze als Word document opslaan en naar ons toezenden per email.

Layout om adressen digitaal te versturen

Indien het u niet lukt om de adressen te schrijven, of als u dit liever digitaal doet, kunt u ons uw adressenlijst toezenden:
Klik op Adresetiketten.xlsx om een blanco Excel bestand te downloaden voor uw adressenlijst. Let op dat u de gegevens in de juiste kolom plaatst. Het Excel bestand kunt u dan opslaan en naar ons toezenden per email, Vervolgens maken wij er adresetiketten van voor op de enveloppe van de rouwkaart.