uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Depositostorting; uw uitvaart vooruit betalen

Sommige mensen willen geen uitvaartverzekering afsluiten, soms lukt het niet in verband met leeftijd of gezondheid. In die gevallen geeft het zekerheid om het bedrag dat u voor uw uitvaart reserveert, alvast geheel of gedeeltelijk opzij te zetten. Dit heet een deposito. Een deposito is een eenmalige storting waarmee u vooraf de kosten voor uw uitvaart dekt. Afhankelijk van uw uitvaartwensen, kiest u zelf hoeveel geld u stort. Uiteraard helpen wij u graag bij het begroten. U kunt ook jaarlijks of maandelijks een bedrag storten in het depositofonds. Als uw wensen in de loop der tijd veranderen, kunt u altijd bijstorten.

Extra voordelen

Een depositostorting is geen verzekering, maar een manier om uw geld voor een uitvaart zeker te stellen. Bij deze veilige manier van sparen, weet u zeker dat er ten tijde van de uitvaart een door u bepaald bedrag beschikbaar is. Daarnaast ontvangt u een ledencertificaat waarmee u bij Uitvaartverzorging Kramer een korting van ruim Euro 300,- op uw uitvaartkosten krijgt. Wanneer u geld stort in het depositofonds van Kramer, wordt dat voor u beheerd tot het moment van overlijden. Het geld kan dan worden vrijgemaakt en worden gebruikt voor de uitvaart. Bijkomend voordeel is dat uw nabestaanden te maken krijgen met minimale administratie wanneer het zover is. Blijft er na de uitvaart geld over, dan wordt dit teruggestort aan de nabestaanden.

Het is een fijne gedachte dat uw nabestaanden zich, wanneer het zo ver is, niet druk hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart.