uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Alles wat je nu al kunt regelen of beslissen voor je eigen uitvaart of die van een naaste, scheelt straks stress en onrust. Vooral als het gaat om testamenten, verzekeringen, kosten et cetera. Heb je vragen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Het is een fijne gedachte dat nabestaanden zich, wanneer het nodig is, niet druk hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart.

Vooruitregeling

Wanneer iemand ernstig ziek is en binnenkort komt te overlijden, is er vaak behoefte aan gedetailleerde informatie. Vooraf precies weten waar u aan toe bent, voorkomt vragen en onzekerheden. Bij Uitvaartverzorging Kramer kunt u voorafgaand aan de uitvaart uw wensen uitgebreid bespreken. Deze mogelijkheid is er voor iedereen; jong of oud, ziek of gezond.

Uw uitvaartwensen

Steeds meer mensen zetten hun wensen met betrekking tot hun eigen uitvaart vooraf op papier. En dat is helemaal geen gek idee, want duidelijkheid scheppen rondom uw voorkeuren, ontlast uw nabestaanden op een moment waarop zij het toch al moeilijk genoeg hebben. In een wilsbeschikking legt u, na een gesprek hierover met één van onze uitvaartverzorgers, al uw persoonlijke wensen vast. Meer over wilsbeschikking

Depositostorting

Het is een fijne gedachte dat uw nabestaanden zich, wanneer het zo ver is, niet druk hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart. Sommige mensen willen geen uitvaartverzekering afsluiten, soms lukt het niet in verband met leeftijd of gezondheid. In die gevallen geeft het zekerheid om het bedrag dat u voor uw uitvaart reserveert, alvast geheel of gedeeltelijk opzij te zetten. Dit heet een deposito (uw uitvaart vooruit betalen). Meer over depositostorting

Lidmaatschap

Een uitvaart kost veel geld. Denk aan gemiddeld Euro 7000,- voor een begrafenis en Euro 5000,- voor een crematie. Voor het lidmaatschap betaalt u eenmalig Euro 30,00 inschrijfgeld per persoon. U ontvangt dan van ons een Ledencertificaat. Bij het overlijden van een lid, krijgen de nabestaanden tegen inlevering van dit Ledencertificaat 15% korting op het geldende basistarief wanneer zij de uitvaart door Uitvaartverzorging Kramer laten verzorgen. Het lidmaatschap kan niet gecombineerd worden met een Natura uitvaartverzekering en/of andere kortingen.

Lidmaatschap Kramer

Uitvaartverzekering

Het is een veilig gevoel wanneer er voldoende dekking is voor de financiële consequenties van een overlijden. Heeft u voldoende spaargeld, dan heeft u geen uitvaartverzekering nodig. Is het niet duidelijk hoe uw financiële situatie er uit ziet en wilt u niet dat uw naaste familieleden straks met de kosten van uw uitvaart worden geconfronteerd, kies dan voor een goede uitvaartverzekering. Meer over uitvaartverzekering

Weinig of geen geld voor begrafenis of crematie?

Het komt wel eens voor dat wij bij nabestaanden aan tafel zitten die aangeven dat er geen uitvaartverzekering is en er weinig of geen geld is voor de uitvaart. Dit is natuurlijk heel vervelend maar vooral verdrietig omdat het extra zorgen geeft. Er kunnen diverse redenen zijn waarom er geen uitvaartverzekering of spaarpotje is voor de uitvaartkosten.

Meer informatie over dit onderwerp