uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Vooruitregeling

Wanneer iemand ernstig ziek is en binnenkort komt te overlijden, is er vaak behoefte aan gedetailleerde informatie. Vooraf precies weten waar u aan toe bent, voorkomt vragen en onzekerheden. Bij Uitvaartverzorging Kramer kunt u voorafgaand aan de uitvaart uw wensen uitgebreid bespreken. Deze mogelijkheid is er voor iedereen; jong of oud, ziek of gezond.

Uw uitvaartswensen / Wilsbeschikking

Steeds meer mensen zetten hun wensen met betrekking tot hun eigen uitvaart vooraf op papier. En dat is helemaal geen gek idee, want duidelijkheid scheppen rondom uw voorkeuren, ontlast uw nabestaanden op een moment waarop zij het toch al moeilijk genoeg hebben. In een uitvaartwensen online legt u, eventueel na een gesprek hierover met een van onze uitvaartverzorgers, al uw persoonlijke wensen vast.

Denk daarbij aan:

  • Muziek: livemuziek of de keuze voor een bepaalde band, koor of een CD van uw favoriete zanger.
  • De kist: van een eco-kist voor iemand die bijvoorbeeld altijd een voorstander was van biologische producten tot een kist van steigerhout voor iemand die in de bouw heeft gewerkt, er is heel veel ruimte voor uw persoonlijke keuze.
  • Rouwdrukwerk: rouwbrieven, dankbetuigingen of bidprentjes bijvoorbeeld. Heeft u een voorkeur voor een lettertype, papierformaat, foto of het gebruik van een (zelfgemaakt) schilderij als afbeelding?
  • Adresbestand voor de rouwbrieven: het scheelt uw nabestaanden veel tijd wanneer ze dit niet meer hoeven uit te zoeken op de dag van overlijden.
  • De vorm van de uitvaart: in besloten kring of is iedereen welkom?
  • Sprekers: wilt u veel mensen de gelegenheid geven om te spreken, of mag alleen een door u aangewezen persoon het woord voeren? Wilt u een traditionele kerkdienst of juist een externe, professionele spreker?
  • De condoleance: voor gezelschappen tot 60 personen kunt u heel goed terecht in ons sfeervolle rouwcentrum. Voor grotere gezelschappen heeft u een scala aan keuzemogelijkheden, zoals uw favoriete restaurant, de golfclub of een andere locatie. Als de ruimte en de omstandigheden het toelaten, kunnen wij ook bij u thuis of op een andere plek de catering verzorgen.

Misschien voelt het een beetje vreemd om al zo concreet met uw eigen afscheid bezig te zijn. Toch kunt u zo uw nabestaanden ontlasten en veel vragen en onzekerheden bij hen wegnemen. Onze adviseurs helpen u graag met het bespreken en vastleggen van uw keuzes en wensen. Na het invullen van uw uitvaartwensen kunt u (kosteloos) een kopie hiervan laten bewaren in het archief van Uitvaartverzorging Kramer.

Neem contact op met onze adviseurs of bel ons op telefoonnummer 026 4423102.

Ons mail adres: Kantoor@kramerbv.nl

“Ik zou wel een stille uitvaart willen.
Zo een waar iedereen zwijgt
en de tijd neemt om na te denken.

Herinneringen zitten toch van binnen,
woorden schieten meestal te kort.”

U kunt ook een uitvaartwensenboekje online downloaden om zelf (online) in te vullen, eventueel uit te printen en/of ingevuld door te sturen naar ons of uw contactpersoon.
Wij kunnen u het boekje ook toesturen wanneer dat voor u prettiger is.