uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Gedenksieraad

Met een gedenksieraad kunt u de herinnering aan uw overleden dierbare altijd met u meenemen in de vorm van een prachtig sieraad.

U draagt alle herinneringen aan uw dierbare natuurlijk altijd bij u in uw hart. Een gedenksieraad is bedoeld om hier meer vorm aan te geven en biedt veel mensen troost op de momenten dat dit het hardst nodig is.

Een gedenk- of assieraad kan worden gevuld met een symbolische, kleine hoeveelheid as van uw dierbare. Vaak wordt in het voorwerp ook een beeltenis of vingerafdruk van de persoon verwerkt. U kunt ook een klein beetje as of haar in een sieraad laten plaatsen. Dit kan in een transparant of in een gevuld sieraad.

Wij voeren een ruime collectie waardoor er altijd wel een mooi gedenksieraad is dat bij u past. Op ons hoofdkantoor in Arnhem kunt u diverse modellen komen bekijken. Voor meer informatie, advies of specifieke wensen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Het kan voorkomen dat er na het vullen van een gedenkobject as overblijft indien u deze as op een dierbaar plekje wilt verstrooien kan dat maar u dient wel officieel toestemming te hebben van de eigenaar van het stukje natuur.
  • Tevens adviseren wij u graag altijd een kleine hoeveelheid van de as te bewaren. Mocht het onverhoopt gebeuren dat door verlies, diefstal of door andere omstandigheden u niet meer in het bezit bent van uw dierbare gedenkobject bent u niet alles kwijt.
Sieraad met haar
Een vingerafdruk

Een vingerafdruk is uniek. Geen mens op de wereld heeft exact dezelfde afdruk.
In het goudsmidatelier wordt de vingerafdruk van uw dierbare tot een bijzonder en kwalitatief sieraad vervaardigd. Onze basiscollectie bevat acht verschillende modellen hangers in 14 karaats geel en/of wit goud en twee in het zilver. Uiteraard zijn er nog veel meer modellen en mogelijkheden zoals bijvoorbeeld ringen, dasspelden, oorbellen etc..

Daar deze sieraden uniek maar kunt u de diverse mogelijkheden op ons hoofdkantoor te Arnhem bekijken.

Vingerafdruksieraad
Sieraden met as of haar

De filosofie achter deze sieraden is dat het een mooi sieraad is zonder direct de associatie op te roepen van een gedenk-sieraad. Het is ogenschijnlijk een gewoon sieraad dat bij u past en wat u graag draagt, en toch draagt u die bijzondere persoon dicht bij u.

Een kleine hoeveelheid witte asdeeltjes of een haarlok in een ceramisch transparant materiaal omsloten, in uw favoriete kleur edelmetaal. In combinatie met een van de vele modern vormgegeven kettingen stelt u uw eigen sieraad samen. van deze unieke sieraden kunt u de diverse mogelijkheden op ons hoofdkantoor te Arnhem bekijken.

Mochten er vragen zijn dan horen wij deze graag van u. Wij helpen u graag verder met uw keuze en verzorgen de verzending van de as of het haar.

Sieraad met as
Sieraden van sterling Zilver

In de zilveren hanger wordt er de mogelijkheid geboden om een beetje as van de overledene te bewaren. Zij zijn tevens gemaakt van 925 Sterling zilver, hetgeen betekent dat het sieraad 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7.5% bestaat uit een legering om stevigheid toe te voegen aan het sieraad.

De hangers zijn excl. ketting, de Sterling Zilver ketting is los verkrijgbaar.

De Asbedel Beads van Sterling Zilver passen op alle bekende bedelsystemen zoals Pandora, Trollbeads enz.

Deze sieraden worden niet via de webshop aangeboden maar direct uit voorraad verkocht.
Mocht uw model er niet tussen zitten laat u het ons dan weten dan zorgen wij voor het juiste sieraad voor u.

Zilver gedenksieraad