Agenda

Zaterdag 25 mei 2019 

“Weekend van de begraafplaats” op de begraafplaats Soerenseweg bij ons rouwcentrum in Apeldoorn

Kom naar onze rondleiding en wij vertellen er u alles over.

De gratis rondleiding begint om 19.00 uur. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie of thee.

Woensdag 6 november 2019

Licht geven aan Herinneringen

Iedereen krijgt te maken met de dood van een geliefd mens. Een dierbaar mens te moeten missen, laat ons beseffen dat we diens leven gedeeld en liefgehad hebben. Na de eerste scherpe rouw kunnen we voelen en zien welke onuitwisbare herinneringen dat leven aan ons heeft nagelaten.

Licht op Herinnering is bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden  op persoonlijke wijze wil gedenken. Ook als deze niet op de Soerenseweg begraven liggen of elders verstrooid zijn.

Zij leven voort in wat zij achterlieten. Iedere eerste woensdag van november vindt deze herdenkingsavond plaats op de begraafplaats aan de Soerenseweg in Apeldoorn.

Elke 2e zondag in december

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag, om 19.00 uur ‘s avonds, steken mensen over de hele aarde kaarsjes aan ter nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben, en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. www.wereldlichtjesdag.nl

 

Agenda