uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Rouwcentrum Kramer

De rouwcentra van ons zijn volledig ingericht om in kleine kring en in een warme sfeer die laatste dagen te beleven. De huiselijke familiekamers bieden nabestaanden de mogelijkheid om in alle rust en op hun eigen manier afscheid te nemen. Vanuit onze rouwcentra verzorgen wij de complete uitvaart, of dat nu een begrafenis of een crematie is.

Ook andere uitvaartondernemingen kunnen gebruik maken van onze rouwcentra voor een opbaring of condoleance.

“Wij wilden een afscheid in huiselijke kring. 
Daarom vertrouwden wij op een familiebedrijf.
Daar begrepen ze precies wat wij wilden.”

Thuis

Het is in steeds meer gevallen mogelijk een dierbare thuis op te baren. Bijvoorbeeld door het toepassen van een lichte balseming of door het lichaam te koelen. Vervolgens wordt de overledene opgebaard in een kist of op bed.
Houd er wel rekening mee dat een woning niet altijd voldoende ruimte biedt om veel belangstellenden te ontvangen.

Rouwcentrum

Een knus en intiem afscheid kan ook in een van onze uitvaartcentra. Ze zijn ingericht voor zowel kleinere als grotere groepen. Alle voorzieningen om het lichaam in goede staat te houden, zijn hier aanwezig. Daardoor kan er tot op het laatste moment afscheid worden genomen.

Combinatie

Afscheid nemen kan ook thuis beginnen en eindigen in het rouwcentrum. Een combinatie waarbij je in de eerste dagen in je vertrouwde omgeving blijft. Om vervolgens het grote afscheidsbezoek plaats te laten vinden in een van onze rouwcentra, die daar volledig voor zijn toegerust.

Ons advies

Bij de keuze voor de locatie houd je natuurlijk zoveel mogelijk rekening met de wensen van de overledene, voor zover die bekend zijn. Soms is het een lastige keuze waar we je graag bij helpen. We adviseren je graag.

Rouwcentrum Arnhem

Rouwcentrum Kramer Arnhem

Rouwcentrum Arnhem, gebouwd in 1997, ligt aan de rand van Arnhem Noord en is het beste bereikbaar via de Apeldoornseweg. Dit warme, sfeervolle rouwcentrum biedt ruimte voor een persoonlijke afscheidsdienst (65 zitplaatsen) met sprekers. Ook voor een condoleancebijeenkomst na afloop van de uitvaart (maximaal 80 personen) kun je terecht in ons rouwcentrum. Hier, of op iedere andere gewenste locatie, kunnen wij complete catering naar wens verzorgen.

Meer over rouwcentrum Kramer Arnhem

Rouwcentrum Velp

Rouwcentrum Kramer Velp

Rouwcentrum Velp is gevestigd in een monumentaal gebouw uit omstreeks 1900 en heeft een warme, huiselijke uitstraling. In dit sfeervolle herenhuis kun je in alle rust afscheid nemen van jouw dierbare en/of een condoleancebezoek houden. Bij ieder bezoek staat er koffie, thee, fris en indien gewenst ook wijn en bier, voor je klaar. Tijdens het bezoek kun je zelf meegebrachte cd’s afspelen. Jouw dierbare ligt opgebaard in een afzonderlijke ruimte.

Meer over rouwcentrum Kramer Velp

Rouwcentrum Kramer Westervoort

Ons rouwcentrum in Westervoort heeft, na diverse verbouwingen, de uitstraling gekregen van een pand uit 1900. De buitenzijde van ons rouwcentrum in Velp heeft hiervoor als voorbeeld gediend. Van binnen heeft het rouwcentrum een warme, sfeervolle uitstraling. Op het buffet staat koffie, thee en koekjes voor de bezoekers klaar. Indien gewenst kunnen wij ook wijn en bier verzorgen.

Meer over rouwcentrum Kramer Westervoort.

Afscheidshuys Kramer Apeldoorn

Afscheidshuys Apeldoorn is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1896. Het pand in neorenaissance stijl is ontworpen door de architect J.A. Wijn. Eind 2013 is de voormalig beheerderswoning grondig verbouwd tot Afscheidshuys, maar de klassieke, warme sfeer is bewaard gebleven.

Meer over afscheidshuys Kramer Apeldoorn