Rouwauto’s en volgauto’s van Kramer

Uitvaartverzorging Kramer beschikt over een schitterend wagenpark van klassieke rouwauto’s en volgauto’s. Bekend is onze Jaguar / Daimler rouwstoet. Onze Daimler DS420 en Daimler X300 rouwauto’s zijn indien gewenst te combineren met onze Jaguar / Daimler XJ volgwagens.

Indien gewenst is er een Chevrolet rouwauto beschikbaar die u zelf mag rijden.

Maar voor de ‘laatste rit’ kunt u ook kiezen voor een hele persoonlijke invulling. Denk bijvoorbeeld aan een rouwkoets, rouwbus, rouwmotor met zijspan, rouwcaravan etc etc. Onze uitvaartleider helpt u graag bij de keuze uit: diverse soorten rouwvervoer

Wagenpark van Kramer
Daimler DS420 rouwauto lijkwagen rouwvervoer
Daimler DS420

Dit model Daimler DS420 rouwauto is in opdracht van het Britse koningshuis gebouwd in 1961. Oorspronkelijk zou er een worden gebouwd, maar het zijn er uiteindelijk vier geworden. Waarvan deze er één is.

Daimler Limousine volgauto rouwvervoer
Daimler Limousine

Deze 7-persoons Daimler / Jaguar XJ volgauto vormt in combinatie met een van onze Daimler rouwauto’s een prachtige rouwstoet.

Jaguar x300 rouwauto rouwvervoer
Daimler X300

Deze Daimler X300 is naast prachtig ook praktisch. Naast de bestuurder en de bijrijder is er ook plaats voor 3 personen om bij de kist plaats te nemen zodat men zijn/haar dierbare tot het laatste adres kan/mag begeleiden.

Chevrolet rouwauto rouwvervoer
Chevrolet Caprice

Deze rouwauto is in overleg beschikbaar voor nabestaanden om zelf te besturen. Een medewerker van Kramer neemt plaats op de bijrijdersstoel.

Cadillac XTS Platinum

Deze splinternieuwe zilvergrijze rouwauto hebben wij recent gekocht. Helaas nog niet de mooiste foto op onze site maar u krijgt wel een idee hoe de auto eruit ziet. Mooiere foto volgt nog. 

Lancia Voyager rouwvervoer rouwauto
Lancia

Deze Lancia Voyager wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van de overledene op de sterfdag. Op verzoek kan deze auto ook op de dag van de uitvaart worden ingezet.

U kunt ook kijken op onze Pinterest pagina, daar hebben wij diverse vervoersmogelijkheden verzameld