uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Afscheidshuys Kramer Apeldoorn

Soerenseweg 71
7314 JE  Apeldoorn

Afscheidshuys Apeldoorn is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1896. Het pand in neorenaissance stijl is ontworpen door de architect J.A. Wijn. Eind 2013 is de voormalig beheerderswoning grondig verbouwd tot Afscheidshuys, maar de klassieke, warme sfeer is bewaard gebleven.

De huiselijke familiekamer biedt nabestaanden de mogelijkheid om in alle rust, op hun eigen manier afscheid te nemen van een overleden dierbare en/of een condoleancebezoek te houden. Bij ieder bezoek staat er koffie, thee en fris, en indien gewenst ook wijn en bier, voor u klaar. Tijdens het bezoek kunt u zelf meegebrachte cd’s afspelen. Uw dierbare ligt opgebaard in een afzonderlijke ruimte. Hierdoor hoeven bezoekers die komen condoleren, niet naar de overledene te kijken als ze liever de herinnering willen bewaren van de persoon bij leven.

In het Afscheidshuys is ruimte voor een kleine, intieme afscheidsplechtigheid. Ook voor grote plechtigheden kunt u bij ons terecht. Wij maken dan gebruik van de rustieke historische naastgelegen aula. In het Afscheidshuys is een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en u kunt gebruik maken van een beamer om foto’s of videobeelden te laten zien.

Uitvaartverzorging Kramer kan na afloop van de uitvaart ook een afscheidsbijeenkomst of condoleance verzorgen. Het Afscheidshuys biedt hier plaats voor. Bij hele grote samenkomsten maken we gebruik van de naastgelegen aula.De cateringmogelijkheden tijdens de bijeenkomst variëren van de traditionele koffie met cake tot een borrel met hapjes of zelfs een complete proeverij.

Bij Afscheidshuys Apeldoorn zijn de openingstijden op afspraak. Het rouwcentrum ligt aan de Soerenseweg 71 te Apeldoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid. Afscheidshuys Apeldoorn is per bus bereikbaar met buslijn 16, bushalte ‘Robijnstraat’. Bloemen kunnen van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur worden afgegeven in de bloemenkast achter het rouwcentrum.

Afscheidshuys Apeldoorn

Wanneer je een dierbare verliest staat je wereld stil, maar in deze moeilijke tijden staat ook de rest van de wereld stil.

Hoe kies je vrienden en familie uit wanneer iemand bij zo veel meer mensen van onschatbare waarde is geweest.

Rouwcentrum Apeldoorn
Rouwkamer Kramer Apeldoorn
Afscheidshuys Apeldoorn
Afscheidshuys Apeldoorn