uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Keurmerk, Branchevereniging, Certificering

Keurmerk Uitvaartzorg; bewezen kwaliteit

Uitvaartverzorging Kramer is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg; de ISO 9000 certificering voor de uitvaartbranche. Het Keurmerk geeft aan dat wij positief zijn beoordeeld op zaken die voor nabestaanden essentieel zijn zoals:

  • Transparantie
  • Integriteit
  • Professionaliteit

Wij zijn er trots op dat Uitvaartverzorging Kramer BV als een van de eersten in Nederland dit certificaat heeft mogen ontvangen.

Keurmerk uitvaartzorg

Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen

Uitvaartverzorging Kramer BV is lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). De BGNU is een overkoepelende organisatie voor grotere, regionaal en landelijk werkende uitvaartondernemingen. De leden van de BGNU worden streng gecontroleerd op de kwaliteit van hun dienstverlening. De BGNU verzorgt opleidingen om de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden op een steeds hoger peil te brengen en te houden. http://www.bgnu.nl

Selected Independent Funeral Homes

Uitvaartverzorging Kramer BV is ook aangesloten bij de Selected Independent Funeral Homes, de SIFH. Deze internationale vereniging streeft al sinds de oprichting in 1917 naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Dit wordt bereikt door regelmatige uitwisseling van kennis en informatie tussen de wereldwijd ruim 1500 aangesloten leden. http://www.selectedfuneralhomes.org

Certificering

Uitvaartverzorging Kramer streeft continu naar de hoogste kwaliteit op alle gebieden. Wij werken met gecertificeerde Uitvaartondernemers en Uitvaartleiders. Daarnaast hebben diverse medewerkers zich gecertificeerd in de Piëteitsvolle verzorging van overledenen en eenvoudige restauratietechnieken. Ook zijn onze medewerkers opgeleid om te werken volgens de onderstaande certificeringen en richtlijnen:

  • De Horeca Hygiënecode

Opgesteld volgens de richtlijnen van: Kenniscentrumhoreca en HACCP van het Bedrijfschap Horeca en Catering.

  • De Sociale Hygiënecode voor Kramer medewerkers

Opgesteld volgens de richtlijnen van: GGD Amsterdam en HACCP van het Bedrijfschap Horeca en Catering.

  • Kramer Code van Bedrijfsethiek

Uitvaartverzorging Kramer heeft een eigen ethische code die is opgebouwd rond de normen en waarden die in onze bedrijfsvoering belangrijk zijn. Normen en waarden waaraan iedereen in het bedrijf zich dient te houden. Wij streven hiermee naar een sterke en langdurige relatie met ons team, onze opdrachtgevers en onze leveranciers. Een relatie die gebaseerd is op vertrouwen, eerlijkheid, duidelijkheid en wederzijds respect.