uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Rouwverwerking kinderen en volwassenen

In de wolken (verlieserwerking met kinderen en jongeren)

Achter de regenboog (verlies verwerking met kinderen en jongeren)

Earlybirds (Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met zorg, liefde en respect jullie kindje vast dat geboren is tussen de 20e en 24e week)

Stichting Make a Memory Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

Lieve engeltjes (contactgroep lotgenoten die te maken hebben met het verlies van een kind)

Stichting Lost a Child (ouders die plotseling een kind hebben verloren)

Vereniging Ouders van een Overleden kind

Korrelatie (ondersteuning bij het omgaan met rouw en andere psychische problemen)

Landelijke Steunpunt Rouw (Hulp en advies bij verlies en rouw)

Digitale Nazorg verzorgt dierbare data door de inhoud van computers, telefoons, USB-sticks, geheugenkaarten en zelfs navigatiesystemen toegankelijk te maken voor nabestaanden.

Vida Plena (ondersteuning bij het omgaan met rouw en andere psychische problemen)

Deyja (de plek om jouw reis in rouw te ondersteunen)

Diverse links

Uitvaart-Arnhem (informatieve site over het thema uitvaarten in onze regio)

www.alsjenietmeerbeterwordt.nl (voorlichting over de laatste levensfase)

www.uitvaartspreekster.nl In overleg komt Debby Klein Middelink bij u en uw naasten langs om op zoek te gaan naar, voor u passende rituelen in een vorm die bij uw levensbeschouwing past. Dit kan in diverse vormen zijn zoals het voordragen van een levensloop van de overledene of een passend gedicht, die u overigens ook zelf kunt aandragen of voorlezen.

www.zeghetmetliefde.nl Wil je een waardig en liefdevol afscheid voor je dierbare organiseren? En vind je het moeilijk om daarvoor de juiste woorden te vinden? Of het ter plekke uit te spreken? Uitvaartspreekster Leonie Kraan helpt je daar graag bij. Zij luistert naar jouw verhalen, en bundelt die samen met muziek & eventuele sprekers tot een mooi & liefdevol geheel. Een verhaal dat raakt, en recht doet aan de persoon van wie je afscheid moet nemen. Want als dat het laatste is wat je nog voor iemand kunt doen, dan moet dat goed zijn!

Onze bloemist in Arnhem met wie wij al jaren prettig en vol vertrouwen samenwerken Flow Bloemisten