uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Rouwverwerking kinderen en volwassenen

In de wolken (verlieserwerking met kinderen en jongeren)

Achter de regenboog (verlies verwerking met kinderen en jongeren)

Earlybirds (Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met zorg, liefde en respect jullie kindje vast dat geboren is tussen de 20e en 24e week)

Stichting Make a Memory Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

Lieve engeltjes (contactgroep lotgenoten die te maken hebben met het verlies van een kind)

Stichting Lost a Child (ouders die plotseling een kind hebben verloren)

Vereniging Ouders van een Overleden kind

Korrelatie (ondersteuning bij het omgaan met rouw en andere psychische problemen)

Landelijke Steunpunt Rouw (Hulp en advies bij verlies en rouw)

Digitale Nazorg verzorgt dierbare data door de inhoud van computers, telefoons, USB-sticks, geheugenkaarten en zelfs navigatiesystemen toegankelijk te maken voor nabestaanden.

Vida Plena (ondersteuning bij het omgaan met rouw en andere psychische problemen)

Deyja (de plek om jouw reis in rouw te ondersteunen)

Diverse links voor uitvaarten

www.uitvaartspreekster.nl In overleg komt Debby Klein Middelink bij u en uw naasten langs om op zoek te gaan naar, voor u passende rituelen in een vorm die bij uw levensbeschouwing past. Dit kan in diverse vormen zijn zoals het voordragen van een levensloop van de overledene of een passend gedicht, die u overigens ook zelf kunt aandragen of voorlezen.

 ******

Iedere nabestaande die het een keer heeft meegemaakt, weet dat de periode tussen overlijden en uitvaart behoorlijk hectisch is. Zoveel keuzes, zoveel te regelen.
Je hebt eenvoudigweg de tijd niet om goed na te denken over hóe de ceremonie eruit zou moeten zien. Of welk verhaal je daar zou willen vertellen. Of hoe alles aan elkaar gepraat zou moeten worden en door wie. En daar kan ik jullie bij helpen.
Door bijvoorbeeld het schrijven van het levensverhaal van jullie overleden dierbare, zodat je dat zelf kunt vertellen. Maar dat kan ook door het volledig leiden van de ceremonie. In overleg is veel mogelijk.

Petra Schipper
06-105 44 713, mail@petraschipper.nl

Onze bloemist in Arnhem met wie wij al jaren prettig en vol vertrouwen samenwerken Flow Bloemisten

Linked

Wij werken o.a. nauw samen met de landelijke onderneming
ENAME Uitvaartzorg