Norma van der Meulen

Norma van der Meulen

Uitvaartleidster

Er komt een moment dat u los moet laten wat u lief is en als dat moment daar is dan mag ik u begeleiden met het verzorgen van de uitvaart van uw dierbare. Door te luisteren, mee te denken en de juiste opties voor te leggen komen wij samen tot een passende uitvaart die uw dierbare verdient. Het begin van een mooie herinnering, dat is wat ik samen met u wil creëren.
Ik sta voor, naast of achter u, net wat u wenst.
Berry van Beek

Berry van Beek

Uitvaartleider

Het belangrijkste vind ik dat je goed moet luisteren naar de wensen van de nabestaanden. Door mijn ervaring en empatisch vermogen lukt het mij om alle details te signaleren. Door goed te luisteren kan ik vaak voorstellen doen die helemaal passen bij de uitvaart zoals men wenst. Details waar niet aan gedacht wordt stel ik regelmatig voor. Ik heb ervaring met bijzondere uitvaarten, zoals in Burgers Zoo, GelreDome, festival stijl, MH-17 slachtoffers of heel intiem.
Harold Coeling

Harold Coeling

Uitvaartleider

Pascal Sessink

Pascal Sessink

Uitvaartleider

Peter Kolff

Peter Kolff

Assistent Uitvaartleider / Algemeen Medewerker

Margot Walraven

Margot Walraven

Assistent Uitvaartleidster

Messica van Veen

Messica van Veen

Bedrijfsleidster

Ilona Schouten

Ilona Schouten

Bedrijfsbureau en coördinatie

Wim Wijnands

Wim Wijnands

Hoofd Adm. / ICT / HR

In 1999 kwam ik bij Kramer waar ik inmiddels vrijwel alle voorkomende werkzaamheden heb gedaan. Ik werk voornamelijk “achter de schermen” waarbij administratie, ICT en HR mijn belangrijkste taken zijn. Daarnaast houd ik mij onder andere bezig met het verzorgen van internationaal rouwvervoer en het adviseren van nabestaanden bij het aanschaffen van een grafmonument. De dankbaarheid van nabestaanden als alles geheel naar wens is verlopen vind ik het mooiste van ons vak.
Marianne Kruitwagen

Marianne Kruitwagen

Administratie

Jeoffrey Alberts

Jeoffrey Alberts

Algemeen medewerker / Coördinator buitendienst

Tonnie van Limbeek

Tonnie van Limbeek

Algemeen medewerker

Jan Hendriks

Jan Hendriks

Algemeen medewerker / Tuinman

Ria Korendijk

Ria Korendijk

Gastvrouw

Annie Struik

Annie Struik

Gastvrouw / Algemeen medewerkster

Dirk-Jan van Dijk

Dirk-Jan van Dijk

DGA

Als vijfde generatie wil ook ik iets wezenlijks aan ons familiebedrijf toevoegen. Onze kernwaarden zijn van generatie op generatie doorgegeven. Persoonlijke aandacht en kwaliteit op alle fronten. ”Het Kramer-team bestaat uit ervaringsdeskundigen die hun vak met liefde en passie uitoefenen. Als een wens niet kan, gaan wij samen met de opdrachtgever op zoek naar wat wél mogelijk is. Ons hele team streeft altijd naar optimale service.”
Marlies van Dijk

Marlies van Dijk

Adj. Directeur

Sinds 1989 ben ik verbonden aan Uitvaartverzorging Kramer. Ik focus mij daarbij op de laatste ontwikkelingen op uitvaartgebied en ben zeer innovatief met ons bedrijf bezig. Veel van mijn tijd besteed ik aan het behoud van Kramer’s integriteit en de status van het familiebedrijf, waar de persoonlijke zorg voor overledenen en nabestaanden centraal staat.