Sponsoring???

Jaarlijks worden wij door tientallen organisaties benaderd voor een donatie of sponsoring. Best lastig omdat wij vinden dat niet overal een vermelding van een uitvaartonderneming geplaatst kan worden. Denk aan een goed doel voor jonge kinderen, terminaal zieken etc. Het voelt gewoon niet goed en gepast.

Heel soms lopen wij tegen situaties aan waarvan we zeggen kijk daar kunnen we direct wat voor anderen betekenen. Zo komen wij regelmatig in de kerk van Rozendaal. Prachtige locatie om een uitvaartdienst te houden en dan bijvoorbeeld te begraven in Rozendaal, Arnhem, Velp of Rheden. Maar ook op de route naar het crematorium in Arnhem of Dieren.

Het kerkje in Rozendaal heeft circa 120 zitplaatsen. Regelmatig komt het voor dat er bij een uitvaart toch veel meer bezoekers aanwezig zijn dan door de nabestaanden is aangegeven. Als de zitplaatsen in de kerkzaal bezet zijn worden de bezoekers doorverwezen naar de tuinkamer van de kerk.
Voorheen kon men dan via een geluidsinstallatie de dienst volgen. Om het mogelijk te maken om de uitvaart via een audio-visueel systeem te volgen hebben wij kunnen bijdragen aan de aanschaf van videoapparatuur. Hierdoor is er een belangrijke verbetering gerealiseerd ter voorkoming van teleurstelling bij bezoekers bij onvoldoende plaats in de Kerkzaal.