uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Rouwcentrum Kramer Velp

Zuider Parallelweg 16
6882 AD  Velp

Rouwcentrum Velp is gevestigd in een monumentaal gebouw uit omstreeks 1900 en heeft een warme, huiselijke uitstraling. In dit sfeervolle herenhuis kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare en/of een condoleancebezoek houden. Bij ieder bezoek staat er koffie, thee en fris, en indien gewenst ook wijn en bier, voor u klaar. Tijdens het bezoek kunt u zelf meegebrachte cd’s afspelen. Uw dierbare ligt opgebaard in een afzonderlijke ruimte. Hierdoor hoeven bezoekers die komen condoleren, niet naar de overledene te kijken als ze liever de herinnering willen bewaren van de persoon bij leven.

In het rouwcentrum is ruimte voor een kleine, intieme afscheidsdienst (+/- 20 zitplaatsen). Er is een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en u kunt gebruik maken van een beamer om foto’s of videobeelden te laten zien. Het rouwcentrum biedt plaats voor een condoleancebijeenkomst met maximaal 40 bezoekers na afloop van de uitvaart. Hier, of op iedere andere gewenste locatie, kunnen wij ook de catering voor u verzorgen.

Rouwcentrum Velp ligt aan de Zuider Parallelweg in Velp, schuin tegenover de brandweerkazerne. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bloemen kunnen van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur worden afgegeven in de bloemenkamer achter het rouwcentrum.