uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Rouwcentrum Kramer Westervoort / Duiven

Hamersestraat 23
6931 EV  Westervoort

Rouwcentrum Westervoort heeft, na diverse verbouwingen, de uitstraling gekregen van een pand uit 1900. De buitenzijde van ons rouwcentrum in Velp heeft hiervoor als voorbeeld gediend. Van binnen heeft het rouwcentrum een warme, sfeervolle uitstraling. Op het buffet staat er koffie, thee en koekjes voor de bezoekers klaar. Indien gewenst kunnen wij ook wijn en bier verzorgen. De overledene ligt in een afzonderlijke, kleine ruimte opgebaard zodat bezoekers in alle rust persoonlijk afscheid kunnen nemen.

Rouwcentrum Westervoort / Duiven biedt ruimte voor het houden van een kleine, intieme afscheidsdienst met ongeveer 25 zitplaatsen. Er is een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en u kunt gebruik maken van een beamer om foto’s of videobeelden te laten zien. Na afloop van de uitvaart is er plaats voor een condoleancebijeenkomst met max. 50 bezoekers. Hier, of op iedere andere gewenste locatie, kunnen wij een complete catering voor u verzorgen.

Ons rouwcentrum ligt aan de Hamersestraat 23 in Westervoort. 4 minuten autorijden van het naastgelegen dorp Duiven. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bloemen kunnen van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur worden afgegeven in de bloemenkamer achter het rouwcentrum.