uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Een uitvaart in Vitesse-stijl

Het is iets waar je liever niet over nadenkt, een uitvaart. Maar als het dan eenmaal toch zover is, is het fijn te weten dat het bij Uitvaartverzorging Kramer zelfs mogelijk is om afscheid te nemen in Vitesse-stijl. Daarmee komt de club tegemoet aan de wens van diverse supporters, die met enige regelmaat hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden van een uitvaart in de stijl van hun favoriete voetbalclub. De grote en belangrijke rol die de club bij menigeen inneemt, kan tot het laatste moment worden uitgedragen.

Diverse voetbalclubs, zoals Ajax, Feyenoord en FC Twente, hebben reeds soortgelijke mogelijkheden; een uitvaart in het teken van de club. De Vitesse-uitvaart is mede tot stand gekomen door opgedane ervaring bij andere betaald voetbalclubs. Dankzij de bijzondere Vitesse-uitvaart hebben supporters de mogelijkheid om op intense en persoonlijke wijze afscheid te nemen van het leven en van hun favoriete club. De mogelijkheden zijn uiteenlopend; van een geheel verzorgde Vitesse-uitvaart tot bijvoorbeeld alleen een kist in het geel-zwart.

Uitvaartverzorging Kramer heeft het exclusieve recht ten behoeve van de producten en diensten om de naam en het logo van Vitesse te gebruiken.

Vitesse (1892) is een van de oudste voetbalclubs van Nederland en Uitvaartverzorging Kramer (1885) is een van de oudste familiebedrijven van Nederland is. Wat deze samenwerking bijzonder maakt, is dat beide organisaties uit Arnhem komen en dat meerdere generaties van de familie Kramer trouwe supporters van Vitesse zijn/waren. Speciaal voor alle supporters is er nu de Vitesse-uitvaart samengesteld. Ongeacht waar je verzekerd bent, Uitvaartverzorging Kramer kan voor iedereen een persoonlijke Vitesse-uitvaart organiseren.

Wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Vitessepakket
De Vitesse uitvaart wordt geheel op maat samengesteld: u bepaalt zelf hoe prominent de clubliefde aanwezig is. De Vitesse uitvaart of producten kunnen door iedereen via Uitvaartverzorging Kramer worden afgenomen, ongeacht waar u eventueel een uitvaartverzekering heeft.

Meer over Vitessepakket

Uitvaartkist

De Basiskist Vitesse is helemaal zwart van kleur (spaanplaat) met een foliesticker van Vitesse op de deksel. De binnenzijde van de kist is bekleed met katoen.

Meer over uitvaartkist in Vitesse-stijl

Vitesse uitvaartkist
Mogelijkheden

Naast de Vitessekist en de Vitesse rouwkaarten kan bijna alles in de Vitesse stijl. Enkele voorbeelden:

  • bloemen in de kleuren zwart/geel
  • een Vitesse uitvaartkist
  • merchandise, zoals sjaal, kaars, shirt etc.
  • spelersbus voor nabestaanden (mits beschikbaar)
  • condoleanceregister met vitesse logo
  • fakkels als erehaag
  • advertenties en bedankkaarten met Vitesse logo
    etc. etc.
Vitesse condoleanceregister
Rouwkaarten
Het rouwdrukwerk kan gemaakt worden in de Vitesse-stijl. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. U kunt kiezen voor een traditionele rouwbrief met heel subtiel het Vitesse logo of een luxe rouwkaart met een watermerk van Hertog. Ook kunt u eigen (voetbal)foto’s gebruiken voor de rouwkaart. Bijna alles is mogelijk. Uw uitvaartleider kan u meer informatie geven.

Interessante links

Voetbalclub Vitesse Vitesse
Supportersvereniging Vitesse Supportersvereniging Vitesse
GelreDome GelreDome

 

Afbeelding rouwkaart
Rouwkaart Vitesse

Gebruik van de GelreDome

GelreDome is beschikbaar als locatie voor een uitvaartplechtigheid en/of condoleance. Dit kan vanaf enkele tientallen personen tot enkele duizenden personen.

De ruimtes die hiervoor het meest in aanmerking komen zijn de zakelijke ruimtes “De Galaxy”, “De Heineken heaven” en een loge. 
U kunt ook de ruimtes huren zonder gebruik te maken van de cateringmogelijkheden. Parkeren op het terrein van GelreDome is kosteloos.

Bekijk hier GelreDome in een virtuele tour