uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Je staat er niet alleen voor

Na een overlijden komen we direct naar je toe voor een eerste gesprek. Na de kennismaking zullen ongetwijfeld de eerste gevoelige onderwerpen ter sprake komen, zoals de opbaarlocatie (thuis of in het uitvaartcentrum), de keuze voor begraven of cremeren en de datum van de uitvaart. Ook de rouwkaart, de rouwadvertentie en de condoleance nemen we met je door.

Laatste wensen

Vanuit Kramer krijg je een vast team tot je beschikking. Zij vormen in de dagen die volgen je aanspreekpunt. Zo is er altijd iemand in de buurt die vragen kan beantwoorden. Vragen die jij of je familieleden ongetwijfeld zullen hebben. Zo creëren we voldoende rust en ruimte om na te denken over de invulling van de uitvaart en de laatste wensen van jullie dierbare.

Voordat de uitvaart een feit is, moeten er nog flink wat keuzes worden gemaakt. We adviseren je graag.

“Als het echte afscheid daar is,
vind ik het prettig dat er zulke zorgzame
en professionele aandacht voor je is.”

Rouwcentrum of elders?

Opbaring in het rouwcentrum of elders

Voor de uitvaart is er een periode dat de overledene opgebaard ligt. Deze periode tussen het overlijden en de uitvaart, speelt een belangrijke rol bij de rouwverwerking. Dit zijn immers de laatste momenten met een dierbare voordat je echt afscheid neemt. Dit kan thuis, op een zelfgekozen locatie of in een van onze rouwcentra.

Samen met u maken we een keuze. Meer over onze rouwcentra of elders

drukwerk

Drukwerk in eigen beheer

Onze eigen drukkerij staat garant voor snel en professioneel drukwerk. Wij verzorgen rouwdrukwerk op basis van een voorbedrukt motief, maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijke rouwkaart of dankbetuiging. We maken dan gebruik van een door u aangeleverde afbeelding, tekening, foto, een persoonlijke tekst of gedicht. Meer over drukwerk

Hulp- en ideeënbrochure

De dagen tussen het overlijden en de uitvaart moet u veel beslissingen nemen. Misschien zijn er vragen waar u nog niet eerder over hebt nagedacht. Deze hulp- en ideeënbrochure is bedoeld om de vragen waar u nog niet direct een antwoord op heeft overzichtelijk te maken, om ideeën aan te dragen en om de gemaakte afspraken in kaart te brengen. Download de Hulp- en ideeënbrochure voor nabestaanden.

locatie catering

Locaties

Onze rouwcentra bieden ruimte voor een afscheid op een rustige, sfeervolle locatie. Ze zijn zo ingericht dat zowel de opbaring, de afscheidsdienst als de condoleance op een plek gehouden kunnen worden. Je kunt hiervoor ook uitwijken naar een restaurant of café, waar de sfeer doorgaans wat informeler is dan in een rouwcentrum. Wil je het wat statiger, dan behoort een koetshuis of landhuis tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om op eigen terrein een uitvaartplechtigheid, met of zonder catering, te verzorgen. Over het algemeen bieden de meeste locaties mogelijkheden voor zowel de uitvaartplechtigheid als de condoleance.