uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Afscheid nemen van een prematuur kindje

Afscheid nemen van een overleden (premature) baby is de nachtmerrie van iedere ouder. De hele zwangerschap keek je uit naar het moment dat je jullie kindje in je armen kon houden. Jullie waren druk met de voorbereidingen voor de kinderkamer, het geboortekaartje, dachten na over namen…

En dan krijg je te horen dat het niet goed gaat, dat jullie kindje is overleden. Veel te vroeg, veel te jong. Het verdriet is enorm. In plaats van een nieuwe start, is er ineens een einde. Totaal onverwacht moeten jullie nadenken over het afscheid van jullie kindje. Je moet allerlei keuzes maken waar je waarschijnlijk nog nooit over nagedacht hebt.

Wij helpen jullie hierbij graag. Wij nemen de tijd zodat jullie, zo veel mogelijk, de rust vinden om een uitvaart vorm te geven die bij jullie past. Traditioneel of juist heel persoonlijk, er is heel veel mogelijk.

Ons hoofdkantoor staat in Arnhem, maar wij werken door heel Nederland. Heb je een uitvaartverzekering? Dan worden de uitvaartkosten in de meeste gevallen (geheel of gedeeltelijk) vergoed. Je kunt ons, 24 uur per dag, 7 dagen per week, bellen op 026 4423102 of 0645610794.

uitvaart afscheid kind

Living a parents worst nightmare

Je kindje sterft, wat nu?

Daar sta je met lege handen, ineens is je kindje overleden.
Vol onbegrip, maar bovenal verdrietig en verward ben je ineens in gesprek om de uitvaart van je kindje te regelen. Wij weten hoe kwetsbaar en radeloos ouders kunnen zijn in deze moeilijke situatie en hoeveel er op hen afkomt. Je komt voor vele keuzes te staan bij het regelen van de uitvaart van jouw dierbare kindje.

Wat moet en kan er gedaan worden. Wil je je kindje thuis houden, we je hem/haar verzorgen, hoe wil je het gezamenlijk afscheid gaan vorm geven? Keuzes waarin wij je kunnen begeleiden. Juist omdat de uitvaart van een kindje zo’n onnatuurlijk en ingrijpende gebeurtenis is, is het belangrijk je goed te laten adviseren over de mogelijkheden. Ons doel is om je bij te staan in een emotioneel zware tijd, en je zoveel mogelijk logistieke zaken uit handen te nemen. Je hebt immers al genoeg aan je hoofd.

Many people dream
of becoming a parent
No one dreams
of becoming a grieving parent

Teksten voor het afscheidskaartje
Deze verzamelbundel met afscheidsteksten is samengesteld in naam van Stichting Phéron

 

 

Phéron

Deze verzamelbundel met afscheidsteksten is samengesteld door Sharon Gajadin in naam van Stichting Phéron en haar lotgenoten ten behoeve van ouders die een afscheidskaartje voor hun baby invulling moeten geven. Teksten mogen overgenomen worden voor het afscheidskaartje.