uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Landelijk Steunpunt Rouw

Na de uitvaart als de drukte voorbij is, dringt de ware omvang van een ingrijpend verlies pas echt door en begint het ‘echte’ rouwen. Familie en vrienden spelen daarin een belangrijke rol. Ook kun je je toevlucht zoeken bij een pastoraal werker. Voor hulp of advies kun je ook contact opnemen met het Rouwzorgloket van het Landelijk Steunpunt Rouw (LSR) in Amersfoort. Zij bieden je hulp, zowel op emotioneel als zakelijk gebied. Voor meer informatie: info@landelijksteunpuntrouw.nl.
Bellen kan ook: (033) 461 68 96.

Rouw- en verliesverwerking verloopt bij ieder persoon anders, daar is geen draaiboek voor.

Om u ook te helpen ná de uitvaart hebben wij een checklist gemaakt.

Ná de uitvaart

Professional Organizer

Komt u liever in contact met een persoonlijke mediator, dan helpen wij u graag verder. Zoekt u iemand dichter bij u in de omgeving? Wij horen goede reacties over de diensten van Stephanie Krabbenborg. Zij is een Professional Organizer en kan u helpen met de administratie, boedelafwikkeling, afwikkeling van de nalatenschap maar ook met het uitzoeken van spullen en het herinrichten van het huis. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Aarzelt u dan niet contact met haar op te nemen Tel.: 06 17841008 of www.stephaniekrabbenborg.nl

Digitale Nazorg

Digitale Nazorg kan de computer, laptop, telefoon, tablet en zelfs navigatiesystemen van de overledene toegankelijk maken, vaak ook als deze beveiligd zijn door een onbekend wachtwoord of toestelcode. Hierdoor is het mogelijk om weer toegang te krijgen tot de bestanden die op deze apparatuur zijn opgeslagen.

Daarnaast kunnen zij beschadigde data herstellen. Cassettebandjes, tapes, foto’s dia’s en videobanden digitaliseren.
Kijk op de website: www.digitalenazorg.nl

Verlies van Baby

Stichting Phéron helpt door steun te bieden aan hen, die het verdriet moeten dragen van het verlies van een baby.

Als je ouder wordt van een kindje die niet mocht blijven, stort je wereld in. Na het afscheid blijven de ouders achter met lege handen en een ontroostbaar hart. Hoe nu verder? Voor onszelf, voor ons gezin? Hoe kunnen we het verlies en gemis dragen? Wie kan ons steunen? Wat als je samen even niet kunt praten of elkaar kunt begrijpen? De troostcoaches via Stichting Phéron zijn beschikbaar voor rouwende ouders en willen u graag helpen. Speciaal voor lotgenoten van Stichting Phéron biedt elke troostcoach op deze pagina geheel kosteloos een kennismaking, consult, workshop of een themabijeenkomst aan. Kun jij professionele steun gebruiken? En zou je dit vrijblijvend een eerste keer willen ervaren? Bekijk dan de profielen van onze troostcoaches en mail naar info@stichtingpheron.nl, wij brengen jullie in contact.

Handige Telefoonnummers:

Notaristelefoon: 0900 3469393
Landelijk Steunpunt Rouwbegeleiding:  033 4616896
Stichting Achter de Regenboog: 0900 233 41 41 (voor kinderen)
AZ-Woningontruiming: 055 8441234

Kijk voor meer adressen op onze pagina : informatielinks