uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Alle complimenten voor het begeleiden en regelen van de uitvaart van mijn / onze vader. Het is een waardig afscheid geworden op de wijze die mijn vader wilde en van te voren had aangegeven. Ik zal jullie aanbevelen.

Wij voelen ons goed begrepen, goed gehoord en prima begeleid door Uitvaartverzorging Kramer. Zowel door de uitvaartverzorger als door de andere medewerkers. Rest ons alleen maar dank en lof.

Mijn complimenten aan Pascal, hij heeft de crematie extreem goed geregeld. Zeer netjes en correct, om trots op te zijn.

Hallo Harold langs deze onpersoonlijke weg wil ik u namens de familie hartelijk dankzeggen voor alles wat u voor onze familie heeft gedaan voor tijdens en na de uitvaart van onze moeder/schoonmoeder en oma. U wist elke keer de juiste snaar te raken en dat heeft ons geraakt vandaar deze mail. U bent voor dit vak geboren leek het wel. Nogmaals bedankt en hierdoor is het verlies voor ons een stuk dragelijker geworden.

Wij willen graag meegeven dat we zeer professioneel, maar zeker ook vriendelijk/menselijk/empathisch zijn ondersteund door de uitvaartleiders. Geweldige mensen. Heel hartelijk dank daarvoor.

Het verdriet en gemis is groot! Maar er is ons zoveel uit handen genomen door uw bedrijf. Mijn moeder is zo waardig, liefdevol en met respect behandeld. Heel heel veel dank.

Voor Kramer gekozen vanwege de intimiteit van de huiselijke rouwkamers. Niet het kille van het crematorium.

Wij zijn uiterst tevreden. We hopen natuurlijk een aantal jaren niet meer te komen, maar mocht het in de toekomst nodig zijn zullen we zeker contact met Kramer opnemen.

Jullie uitvaartleidster is een engel en ook de chauffeurs en andere medewerkers waren zeer correct en vriendelijk. Ze hebben er alles aan gedaan om de dag goed te laten verlopen. We hebben er prachtige herinneringen aan, bedankt.

Vooral de kleine “huiskamer” was voor de uitvaartdienst zeer geschikt. Intiem en uitermate goed geschikt voor kleine bijeenkomst. Door het persoonlijke was het niet naar dat we met een klein groepje waren. Ik zal dit zeker aanbevelen bij derden. Ik vond de samenwerking met de medewerkers die de overledene met mij verzorgden erg prettig en respectvol. En het ophalen verliep ook heel mooi en respectvol. Zijn voor mij mooie en fijne herinneringen. Dank hiervoor. Super bedankt voor fijne samenwerking en het meedenken. Top

Veel dank voor Norma van der Meulen. Zeer professioneel en waardig. We hebben ons geen moment ergens onzeker over gevoeld. Heel fijn om hierop te kunnen vertrouwen.

Wij hebben alleen maar lovende woorden voor het personeel van Kramer. Met de deskundigheid waarmee ze ons hebben bijgestaan, is alles zo fijn en vlekkeloos verlopen. Wij kijken terug op een heel fijn afscheid van onze vader.
Ontzettend bedank daarvoor.

De echtgenoot van de overleden is verstandelijk beperkt. Het respect, de tijd en de persoonlijke benadering van de medewerkers van uw organisatie waren geweldig.

Ik ben zeer tevreden zo als het gegaan is, ook mijn kinderen vonden het zeer sfeervol. Het is een mooie locatie in een prachtige omgeving en een fijne begeleiding. Bedankt.

We zijn erg dankbaar dat we op onze eigen manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare. De warme sfeer en de respectvolle bejegening heeft ons erg goed gedaan.

Namens alle betrokkenen hartelijk bedankt voor de zeer correcte, maar met name ook bijzonder empatische begeleiding rond de begrafenis van mijn moeder. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen.

Aangenaam contact met Harold. Mooie openingstoespraak gehad van derden. Veel complimenten gehad van derden mbt totale plechtigheid.

Wij zijn heel erg tevreden, hadden contact met hele lieve mensen, vooral Norma de uitvaartleidster. Heel veel complimenten daarvoor.

Bedankt voor wat jullie voor ons gedaan hebben, alles top in orde. Een warm hart voor wat jullie hebben gedaan, speciaal voor Harold. Bedankt allemaal.

Wij zijn uiterst tevreden. Er waren punten waar wij niet aan gedacht hadden, maar Kramer wel. En iedereen die er was had zo’n uitvaart nog niet meegemaakt, zo ongedwongen. Waarvoor heel veel dank.

Uitvaartverzorging Kramer kan ik absoluut aanbevelen. Uitvaart is zeer deskundig geregeld. Het geheel is op een betrokken, waardige manier en zeer respectvol afgehandeld.
CK

Voor iedereen die bij de crematie en de dagen daarvoor aanwezig zijn geweest alleen maar geweldig. Alles positief ervaren.

Wij zouden zeker Kramer bij andere mensen aanbevelen. Jullie hebben alles goed geregeld en waren er ook voor ons. Hiervoor onze dank voor haar.

Onze complimenten gaan uit naar uw uitvaartverzorger en naar de verzorging / opbaring van mijn man en onze vader

Wij zijn bijzonder tevreden en hebben eerdere slechte ervaringen elders. De rekening was lager dan de begroting.

Alles is perfect geregeld, vooral het ophalen van onze moeder ging met veel respect. Prima!

Wij zijn vol lof over het verloop van de gebeurtenis. Vanaf het respectvol ophalen van het verpleeghuis in Velp tot aan de lange “nazit”in het rouwcentrum: alles voortreffelijk geregeld.