Contactformulier

Wij willen graag meegeven dat we zeer professioneel, maar zeker ook vriendelijk/menselijk/empathisch zijn ondersteund door de uitvaartleiders. Geweldige mensen. Heel hartelijk dank daarvoor.

Het verdriet en gemis is groot! Maar er is ons zoveel uit handen genomen door uw bedrijf. Mijn moeder is zo waardig, liefdevol en met respect behandeld. Heel heel veel dank.

Wij hebben alleen maar lovende woorden voor het personeel van Kramer. Met de deskundigheid waarmee zo ons hebben bijgestaan, is alles zo fijn en vlekkenloos verlopen. Wij kijken terug op een heel fijn afscheid van onze vader.
Ontzettend bedank daarvoor.

Wij zijn heel erg tevreden, hadden contact met hele lieve mensen, vooral Norma de uitvaartleidster. Heel veel complimenten daarvoor.

Angelique is een Engel en ook de chauffeurs en andere medewerkers waren zeer correct en vriendelijk. Ze hebben er alles aan gedaan om de dag goed te laten verlopen. We hebben er prachtige herinneringen aan, bedankt.

Vooral de kleine “huiskamer” was voor de uitvaartdienst zeer geschikt. Intiem en uitermate goed geschikt voor kleine bijeenkomst. Door het persoonlijke was het niet naar dat we met een klein groepje waren. Ik zal dit zeker aanbevelen bij derden. Ik vond de samenwerking met de medewerkers die de overledene met mij verzorgden erg prettig en respectvol. En het ophalen verliep ook heel mooi en respectvol. Zijn voor mij mooie en fijne herinneringen. Dank hiervoor. Angelique ook super bedankt voor fijne samenwerking en het meedenken. Top

Veel dank voor Norma van der Meulen. Zeer professioneel en waardig. We hebben ons geen moment ergens onzeker over gevoeld. Heel fijn om hierop te kunnen vertrouwen.

Ik ben zeer tevreden zo als het gegaan is, ook mijn kinderen vonden het zeer sfeervol. Het is een mooie locatie in een prachtige omgeving en een fijne begeleiding. Bedankt.

We zijn erg dankbaar dat we op onze eigen manier afscheid hebben kunnen nemen van onze dierbare. De warme sfeer en de respectvolle bejegening heeft ons erg goed gedaan.

Namens alle betrokkenen hartelijk bedankt voor de zeer correcte, maar met name ook bijzonder empatische begeleiding rond de begrafenis van mijn moeder. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen.

Aangenaam contact met Harold. Mooie openingstoespraak gehad van derden. Veel complimenten gehad van derden mbt totale plechtigheid.

Voor iedereen die bij de crematie en de dagen daarvoor aanwezig zijn geweest alleen maar geweldig. Alles positief ervaren.

Wij zouden zeker Kramer bij andere mensen aanbevelen. En Angelique heeft alles goed geregeld en was er ook voor ons. Hiervoor onze dank voor haar.

Onze complimenten gaan uit naar uw uitvaartverzorger Berry en naar de verzorging/opbaring van mijn man en onze vader

Wij zijn bijzonder tevreden en hebben eerdere slechte ervaringen elders. De rekening was lager dan de begroting.

Alles is perfect geregeld, vooral het ophalen van onze moeder ging met veel respect. Prima!

Wij zijn vol lof over het verloop van de gebeurtenis. Vanaf het respectvol ophalen van het verpleeghuis in Velp tot aan de lange “nazit”in het rouwcentrum: alles voortreffelijk geregeld.