uitvaartverzorging arnhem velp apeldoorn

Rouwcentrum Kramer Arnhem (naast Moscowa)

Weg langs de Begraafplaatsen 3
6815 AZ  Arnhem

Rouwcentrum Arnhem, gebouwd in 1997, ligt aan de rand van Arnhem Noord, naast Begraafplaats / Crematorium Moscowa en is het beste bereikbaar via de Apeldoornseweg. Dit warme, sfeervolle rouwcentrum biedt ruimte voor een persoonlijke afscheidsdienst (65 zitplaatsen) met sprekers. Ook voor een condoleancebijeenkomst na afloop van de uitvaart (maximaal 80 personen) kunt u terecht in ons rouwcentrum. Hier, of op iedere andere gewenste locatie, kunnen wij complete catering naar wens verzorgen.

Rouwcentrum Arnhem is voorzien van alle moderne technologie. Zo is er een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en het opnemen van de plechtigheid op cd en zijn er op diverse plekken flatscreens waarop u foto’s of videobeelden kunt vertonen. De volledig ingerichte verzorgingsruimte kan voor alle bewassingen worden gebruikt. De nabestaanden kunnen hier ook zelf de overledene verzorgen. Rouwcentrum Arnhem ligt pal naast begraafplaats/crematorium Moscowa. Hierdoor kunt u lopend naast de kist uw dierbare vergezellen naar zijn of haar laatste rustplaats.

Rouwcentrum Arnhem ligt aan de Weg langs de Begraafplaatsen 3 in Arnhem. Rondom het rouwcentrum is voldoende parkeerruimte. De bushalte, halte Moscowa, is voor de deur van ons rouwcentrum aan de zijde van de Apeldoornseweg.
Streekbus vanaf station Arnhem bus 91 of 231 richting Apeldoorn, Stadsbus 8 richting Presikhaaf, halte ‘Alteveer’.
Voor actuele reistijden: www.ov9292.nl

Bloemen kunnen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur worden afgegeven in de bloemenkamer naast het rouwcentrum, in de weekenden alleen op afspraak.

Rouwcentrum Kramer Arnhem
rouwcentrum Arnhem