Gebruik van de GelreDome

GelreDome is beschikbaar als locatie voor een uitvaartplechtigheid en/of condoleance. Dit kan van enkele tientallen personen tot enkele duzienden personen.

De ruimtes die hiervoor het meest in aanmerking komen zijn de zakelijke ruimtes “De Galaxy”, “De Heineken heaven” en een loge. De huur van de ruimtes voor een plechtigheid en/of condoleance, bijvoorbeeld een loge met “De Heineken Heaven” als zaal, is er al vanaf   € 300 euro (prijspeil 2015, exclusief catering). De catering wordt verzorgd door de huiscateraar Buitenpoort catering.
U kunt ook de ruimtes huren zonder gebruik te maken van de cateringmogelijkheden. Parkeren op het terrein van GelreDome is kosteloos.

Bekijk hier GelreDome in een virtuele tour

Voor meer informatie over GelreDome: Gelredome, Voor meer over het arrangement van GelreDome:

Voorbeeld van uitvaartkist in Vitesse-stijl

Basis Vitesse kist

De Basiskist Vitesse is helemaal zwart van kleur (spaanplaat) met een foliesticker van Vitesse op de deksel. De binnenzijde van de kist is bekleed met katoen.

basis vitesse kist

Voorbeelden van rouwkaarten in de Vitesse-stijl

Het rouwdrukwerk kan gemaakt worden in de Vitesse-stijl. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. U kunt kiezen voor een traditionele rouwbrief met heel subtiel het Vitesse logo of een luxe rouwkaart met een watermerk van Hertog. Ook kunt u eigen (voetbal)foto’s gebruiken voor de rouwkaart. Bijna alles is mogelijk. Uw uitvaartleider kan u meer informatie geven.

Luxe Vitesse kist

De Luxe Vitesse kist is van spaanplaat gemaakt met printfolie. De binnenzijde van de kist is bekleed met katoen.

vitesse uitvaart kist luxe