… wij hebben zo gezegd alles in eigen huis”. Hierdoor kunnen wij u de maximale persoonlijke dienstverlening bieden en bij ons bent u niet volledig afhankelijk van diverse externe partijen. Daardoor kunnen wij op zeer korte termijn snel schakelen om flexibel voor u te blijven. Vanaf het eerste contact begeleiden wij u tot en met de uitvaart en daarbij proberen u zoveel mogelijk te ontlasten of te ondersteunen want u kunt ook heel veel zelf doen. Wij verzorgen al meer dan 130 jaar uitvaarten in de hele regio en mogen dan ook zeggen dat wij specialistische kennis in huis hebben. Voor ieder budget is er een passende uitvaart ongeacht waar en òf u verzekerd bent. Onze dienstverlening is heel breed; van klein en intiem tot heel groot of exclusief.

Wij, het Kramer-team, bestaan uit medewerkers die bewust voor het vak hebben gekozen. “Betrokken ervaringsdeskundigen die hun vak met liefde en passie uitoefenen. Wij willen geen nee zeggen tegen nabestaanden. Als een wens niet uitvoerbaar blijkt te zijn, gaan wij samen met de opdrachtgever op zoek naar wat wél mogelijk is. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Ons hele team streeft altijd naar optimale service. Uitvaartleiders, gastvrouwen, chauffeurs, dragers, administratieve medewerkers, iedereen staat met raad en daad voor u klaar.

Wij zijn er voor u, willen met u meedenken en begrijpen de emotionele waarde van het moment als geen ander. Wij kunnen uw verdriet niet wegnemen maar doen enorm ons best het verlies een plaats te geven.”

Handen